Négy lányt hazaküldenek a döntő előtt

Szépségkirálynő: A legsportosabb bent marad

Nemcsak szépségükkel, hanem sportteljesítményükkel is versenyeznek a szépségkirálynő-jelöltek, ami közvetve a döntőre is hatással van: a győztes biztos, hogy két hét múlva színpadra állhat!

Sportban csaptak össze a szépségkirálynő-jelöltek képgaléria

2011.06.28 16:44ma.hu / TV2

Már nem kell sokáig várni, hogy kiderüljön, ki az ország legszebb ifjú hölgye, ám a rövid idő ellenére még addig számos próbatétel vár a még versenyben lévő 24 szépségre. A TV2 által élőben közvetített döntőbe ugyanis csak 20-an kerülhetnek, vagyis valamilyen szempont szerint ki kell választani, ki lesz az a 4 lány, akinek a felkészítő tábor végén távoznia kell.

Fotó: TV2 (A galériához KATT a képre!)


Az egyik ilyen "feladat" a Miss Sport cím elnyerése, amelynek versenyszámait vasárnap tartották Balatonalmádiban. A Vitalitás Napján rendezett összecsapások sorában szerepelt szárazföldi próbatétel, futásban, ugrálókötelezésben és négyütemű fekvőtámaszban kellett minél jobban teljesíteni, valamint vízi megmérettetés, amikor evezésben mérték össze erejüket a lányok, egyúttal számot adtak a bennük buzgó csapatszellemről is.

Az összesített eredménylista élén álló szépség azonban nemcsak a Miss Sport címet és a vele járó elismerést szerzi meg, hanem egyúttal a védettséget is: ő már biztosan nem eshet ki a július 14-i gála előtt. A vasárnapi program végén azonban a szervezők még nem árulták el a végső győztes nevét, csak annyit lehet tudni, hogy Lipcsei Betta, Frits Patrícia, Szunai Linda, Regős Lili és Hódi Anikó áll az első 5 helyen - közülük kerül majd ki a legsportosabb királynő-jelölt, és talán maga a végső győztes is, akinek a fejére teszik a legszebben csillogó koronát.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.