Rajtakapták a pacizó pacákot

Fajtalankodás Hevesen: megkívánta a kancát a férfi

Nem bírt vágyaival a férfi Hevesben, és "tengelyt akasztott" munkaadójának lovával kedden este. Rajtakapták - elfutott.

2011.07.29 08:08ma.hu

Tetten érték "szex" közben Hevesen azt a férfit, aki munkaadója lovával fajtalankodott. A férfi sietve távozott a helyszínről, az állat gazdája viszont értesítette a rendőröket, akik jegyzőkönyvezték az esetet - tudósít a HEOL.

A kedd esti órákban a helyszínre érkező Vidám Mancsok Állatvédő Egyesületének elnöke, Botka Tímea a ló tulajdonosával és rendőrökkel együtt állatorvos szakvéleményét is kérte az ügyben, mivel az állatot el kellett látni.

A HEOL.hu úgy tudja, a doktor is megállapította, hogy a ló sérülései több nap múlva gyógyulhatnak be.

A zoofília az ember állatok iránt érzett nemi vonzalma, már az ókorban ismert jelenség volt. A történelem folyamán többször változott a zoofil emberek megítélése.

Az állatokkal való szexuális kapcsolat először elfogadott volt, majd később a kultúrák többségében elítélték, és büntették is.

Napjainkban több esetben állatkínzásért ítéltek el állatokkal közösülő embereket, míg egyes szexológusok véleménye szerint a zoofília nem betegség, hanem az átlagostól eltérő nemi vágy.

A ló gazdáját nagyon megviselték a történtek, nem akart már róla beszélni. Az állatvédők viszont segíteni igyekeznek.

- A zoofília nincs benne az állatvédelmi törvényben. Bár az állatot megkínozták, ami történt, mégis "csupán" állatbántalmazásnak minősül. Nem elég egyértelmű az ezzel kapcsolatos szabályozás, ezért írni fogunk az összes állatvédelmi szervezetnek, hogy közös erővel elérjük: fektessék törvénybe az ilyen eseteket, és büntessék meg a tetteseket. Azért, hogy ne történhessen hasonló a jövőben - mondta el a Botka Tímea a lapnak.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.