Lovat kellett orálisan kielégítenie

Fajtalankodásra kényszerítette terhes élettársát!

Három évre ítélték a Konstanca megyei ( Románia) Marius Corcodelt, miután tavaly ősszel fajtalankodásra kényszerítette terhes élettársát. Az akkor két hónapja várandós Oanát orális szexre kényszerítette egy lóval, majd addig erőszakoskodott a pánikba esett nővel, amíg az ivott a ló vizeletéből is.

2010.03.23 13:28manna.ro

Az esetnek szemtanúi nem, de fültanúi voltak, maga a bestiális férfi apja kért fia ellen eljárást a helyi rendőrségtől. Az eset után Oana elmenekült közös otthonukból, és egy szomszéd faluban kért menedéket, de kegyetlen élettársa oda is utána ment, fizikailag bántalmazta a befogadókat, a pánikba esett nőt pedig hazakergette.

Ekkor lépett közbe a rendőrség, miután az elkövető több falustársa és a saját szülei is panaszt tettek ellene. Állítólag a férfi válogatott eszközökkel kínozta környezetét, amikor többet ivott, sötétedés után a szomszédok sem mertek kilépni az utcára, ha részeg volt.

Ügyében tegnap döntött a bíróság: az élettársa ellen elkövetett erőszak miatt három év letöltendő szabadságvesztésre ítélték Corcodelt, a szomszédok elleni agresszió miatt hétezer lej (közel kétezer euró) kártérítést kénytelen fizetni, valamint meg kell térítenie a perköltségeket is.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.