Fiatalabb társaikat utasították fajtalankodásra

Vádemelés négy fiatalkorú ellen fenyegetés és szemérem elleni erőszak miatt

Fenyegetés és szemérem elleni erőszak miatt emelt vádat az ügyészség négy fiatalkorú igali tanuló ellen, akik fajtalankodásra kényszerítették két, náluk fiatalabb kollégiumi társukat - közölte a Somogy Megyei Főügyészség szóvivője csütörtökön az MTI-vel.

2008.12.04 14:59MTI

Egerváriné Lucza Gyöngyi tájékoztatása szerint a vádlottak és sértettek valamennyien az igali Speciális Általános Iskola, Szakiskola és Diákotthon tanulói, az igali kollégium lakói.

A vádlottak ez év januárjában közösen elhatározták, hogy az igali kollégium mosdójában orális fajtalanságra kényszerítik két, náluk fiatalabb - 12 évét be nem töltött - kollégiumi lakótársukat.

Az előzetes megállapodásnak megfelelően kora este a két sértettet a hálóteremből a mosdóba vezették, ahol a fiatalokat megfenyegetve végre is hajtották az előre kitervelt fajtalankodást
- mondta.

A vádlottak szabadlábon várják a bírósági tárgyalást, az ügyészség zárt tárgyalás tartását indítványozta.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.