A városra nem sok ideje jutott Adrinak

Béci barátnője Monacóban villantott

Feszített tempóban kellett átdolgozni Adrinak a Monacóban töltött napokat, így a hercegség szépségeire már nem jutott ideje, de tapasztalatszerzésnek mindenképp jó volt a lehetőség.

Bécinek sínen az élete: szerelem és karrier egyenesben képgaléria

2011.06.30 07:29ma.hu

Rendkívüli lehetőség pottyant a ValóVilág táncoslábú fiújának szerelme ölébe, amire ő gondolkodás nélkül igent mondott és már utazott is Monacóba. No persze semmi rosszra nem kell gondolni, Adri továbbra is megmaradt annak az egyszerű és szerény lánynak, amilyennek a képernyőn keresztül megismerhettük, nem repült le a textil, nem kell kétes hírű bárok miatt magyarázkodnia, sőt, igazából maga Béci is büszkén híreszteli barátnője sikereit.

Fotó: RTL Klub / Fókusz (A galériához KATT a képre!)


Adri ugyanis az eredeti szakmájával, fodrászként "villantott", mégpedig egy fodrászcsapat tagjaként, amelyet egy rendezvény kapcsán hívtak meg a hercegségbe. A résztvevők frizuráját kellett elkészíteniük, bár Béci arra nem tért ki, hogy ez pontosan milyen rendezvény volt és összesen hány hajat kellett a kint töltött három nap alatt színpadképessé tenni.

Azt azonban elmondta, hogy Adrinak alig jutott egy kis ideje a város szépségeit megcsodálni, annyira feszített tempóban kellett végigtalpalni ezt az időt. Ennek ellenére "hatalmas élmény volt számára a kiruccanás és persze maga a lehetőség is" - büszkélkedett kedvese sikereivel az Új Ásznak.

Talán ha elkísérhette volna, akkor ráhúztak volna még 1-2 napot a városnézésre is, de erre egyelőre nem volt lehetőség, Bécinek itthon annyi elfoglaltsága akad, hogy nincs idő pihenni és megállni.

A fiúnak nemcsak a közönségtalálkozókon kell helyt állnia, de nemrég jelent meg első videóklipje, ami máris óriási siker, így bőven van mivel kitöltenie a napjait.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.