Gigi és Béci áll a háttérben?

Botrány: Kiszivárgott VV-Éva telefonszáma, háborúzik a Rácz-testvérekkel

Némi fegyverszünet után újra felizzott a harc VV-Éva és a Rácz-testvérek között, miután a törtető lány telefonszáma kikerült egy nyilvános rajongói oldalra. A honlap a testvérek ismeretségi köréhez köthető.

2011.06.24 16:29ma.hu

Kikerült egy nyilvános oldalra VV-Éva privát telefonszáma, ami újra felizzította a felszín alatt lapuló tüzet a törtető lány és a Rácz-testvérek között. Az a rajongói oldal ugyanis, amire a vadidegen hívók hivatkoznak, Gigi és Béci baráti köréhez köthető, a táncosfiú egyik barátja üzemelteti.

Az esetre úgy derült fény, hogy Évát egy fellépésre készülődve váratlanul elárasztották a telefonhívások, ismeretlenek kérdezgették, hogy valóban vele beszélnek-e, ám a kérdésre, hogy kik ők és hogyan jutottak a telefonszámhoz, csak annyit feleltek, hogy "egy rajongó", és egytől egyig ugyanazt a weboldalt nevezték meg.

Éva beszámolója

Éva, aki a ValóVilág óta eltelt időben kifejezetten jó kapcsolatot épített ki a testvérpárral, a segítségüket kérte, mondván, mégiscsak az ő ismerősükről van szó, talán gyorsabban el tudják intézni, hogy az a telefonszám eltűnjön onnan.

Ám ez épp elég volt ahhoz, hogy a villabéli harc új erőre kapjon, mert egy pillanat alatt megindultak a kölcsönös vádaskodások. Éva azt állítja, hogy Gigi a sajtó nyilvánossága előtt lealkoholistázta és lek*vázta őt, Béci viszont felháborodottan mesélte az RTL Klubnak, hogy Éva a facebook-oldalára azt írta, hogy "tirpák Béci", miközben hozzátette: ő nem is ismeri Éva számát, tőle biztosan nem kerülhetett ki sehova.

Hogy egyszerű félreértésről van-e szó, és Éva tényleg nem a testvérpárt okolja a telefonszám elterjedésért, vagy pedig a testvérpárnak van igaza és valóban úgy lehetett érteni, mintha Éva őket hibáztatná, csak az érintettek tudnák megmondani, de az biztos, hogy a bál újra áll közöttük, és valószínűleg még hallani fogunk róluk.

Béci véleménye az ügyről

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.