Gigi is szerepel bátyja klipjében

Premier: SP rendezte VV-Béci első videóklipjét!

A bulizásról és persze a csajozásról szól VV-Béci első száma, a videóklip pedig pontosan ugyanezt a fílinget teremti meg. A ValóVilág táncoslábú sztárja SP segítségével tör a világhírre.

2011.06.16 10:34ma.hu

"Addig kell ütni a vasat, míg meleg" - vallja Béci, és ezt nemcsak szavakban mutatja meg, hanem valóban így is tesz. A ValóVilág főnyereményét nem tudta megszerezni, de már kiesésekor elhatározta, hogy ha évekig kell is küzdeni érte, mégiscsak ő lesz a legnagyobb győztese a negyedik VV-nek.

Márpedig népszerűségben egyelőre nincs hiány, az élete megállás nélkül pörög, ezért keresve sem találhatott volna jobb alkalmat, hogy előrukkoljon vadiúj klipjével.

Béci és kedvese, Adri (Fotó: RTL Klub/Fókusz)


A legnagyobb című számot a ValóVilág gálán már bemutatta élőben, ám akkor csak egy betanult tánckoreográfiával kápráztathatta el rajongóit. Most viszont igazi fiatalos csapattal fogott össze, a klipben például feltűnik a szintén ValóVilágból megismert húga, Gigi, és a klip rendezőjeként nem kisebb név bukkan fel, mint Éder Krisztián, vagyis SP.

Több száz statisztával egy teljes napon keresztül készült a videó, ám a végeredmény Béci szerint megérte a belefektetett energiát.

Szerencsére közben azért némi pihenésre, megnyugvásra is jut idő, leginkább olyankor, amikor Béci kedvese, Adri befejezi aznapra a szépülni vágyó vendégek fodrászolását. A fiatalok ráadásul azt is bevallották a Fókusz kamerája előtt, hogy már nem sokáig kell tervezgetni a randikat: bár a házasságot nem akarják elsietni, de végre megtették az első lépést, közös lakásban folytatják életüket.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.