Termékenységi rítusnak indult, de más lett belőle

Videó! VV-Bécit összeégették a barátnőjével

VV-Béci és barátnője, Adrienn között régóta változatlan intenzitással izzik a szerelem, ezért már a gyermekvállalás is szóba került közöttük. De a termékenységi varázslat másképp ért véget.

2011.06.27 16:29ma.hu / RTL Klub Reggeli

Amikor VV-Béci hétfő reggel bement az RTL Klub Reggeli stúdiójába - ami egy ideje a valóvillába tette át székhelyét -, még nem sejtette, mi vár rá. Úgy tudta, Morvai Kendra hivatásos boszorkány egy termékenységi varázslatot fog rajta végrehajtani, de végül csak a szerelmét sikerült megerősíteni barátnőjével, mégpedig egy különleges szertartás segítségével.

A boszorkány már előre felíratta egy papírra Bécivel a saját és a barátnője nevét, valamint mindkettejük születési dátumát, majd körbetekerte egy látszólag hagyományos piros cérnával, de aztán kiderült, hogy ez a cérna varázserővel bír, mert olyan helyen vásárolta.

Háromszor kellett körbetekerni az összesodort papír körül és 3 csomóval megkötni, amire Béci sietve megjegyezte, hogy akkor ez biztosan három gyermeket fog eredményezni, Kendra pedig nem világosította fel egészen a szertartás végéig, hogy mégsem termékenyít, csak szerelmet köt...

Fotó: RTL Klub / Reggeli


Miközben megdicsérte a táncoslábú fiút, hogy milyen tiszteletteljesen bánik szerelmével és mennyire látszik rajtuk az őszinte kötődés, már meg is gyújtotta az összetekert és összekötözött papírdarabkát, és elmagyarázta, hogy ez két dolgot is szimbolizál: egyrészt ilyen lángoló érzelmek lesznek köztük továbbra is, másrészt pedig a látszattal ellentétben a papír nem elég, hanem összeég, így a szerelmesek is "összeégnek".

Az aláfestést egy szórakozott dudorászás adta meg, amivel persze Béci a fiatal korára tekintettel nem nagyon tudott mit kezdeni, de Kendra nagyon is jól ismerte a régi Zalatnay-slágert, mely szerint "Égnie kell, ennek a szerelemnek égnie kell...".

Azt is megtudhattuk, hogy ezt a szertartást bárki megcsinálhatja otthon, a varázserejű cérna mellett szükség van még hozzá egy piros és 3 fehér gyertyára, előbb a pirosat kell meggyújtani, majd annak tüzével a fehéreket. A hatás erősítésére jó, ha van a közelben néhány szál fehér petúnia és vörös verbéna, előbbi a tiszta szerelmet jelképezi, utóbbi pedig magát az érzelmeket, a pontot az i-re pedig a 6-os számú, Szerelmes figuráját tartalmazó tarot-kártya tette fel.

Béci igyekezett kellő komolysággal kísérni az eseményeket, de nem mindig sikerült neki, főleg, miután kiderült, hogy ennek a termékenységhez és a gyermekhez nem sok köze van, az teljes mértékben rajta múlik - jelentette ki a jósnő.

Béci pedig megnyugodva ígéretet tett: szorgalmasan fognak gyakorolni kedvesével!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.