3 lövést kapott az áldozat, kettőt a mellkasába

Kivégezték az alpolgármestert - meleg szeretője tette?

3 pisztolylövést kapott egy Románia magyarlakta területén élő alpolgármester, ebből kettő közvetlenül a mellkasát érte. A hatóságok az azonos nemű szeretőt gyanúsítják.

2011.06.27 14:29ma.hu / manna.ro

Szabályosan kivégezték Csala Zsolt gyergyóalfalusi (Románia) alpolgármestert, a rendőrség az elsődleges adatok alapján egy 31 éves helyi lakost, Lőrincz Róbertet gyanúsítja a kegyetlen gyilkossággal.

A nyomozás során megállapították, hogy a fiatalember kiskorától kezdve jó barátságot ápolt a 43 éves elöljáróval, és nagyon kötődött hozzá - egyesek szerint túlságosan is, olyannyira, hogy saját bevallása szerint egy alkalommal még ágyba is bújtak egymással.

A gyanúsított szavait egyelőre semmi nem támasztja alá, ám Lőrincz azt állítja, hogy az aktus egy bulin esett meg, ahol az alpolgármester kezdeményezte az együttlétet régi barátjával. Elmondása szerint korábban ugyancsak Csala segített neki Svájcban munkát találni és számos egyéb alkalommal is bizonyította barátságát.

A gyilkosság pontos részleteiről nem lehet többet tudni, így azt sem, hogy a kivégzésnek van-e valami köze az állítólagos homoszexuális kapcsolathoz. A hivatalos közlemények szerint az áldozatot ért három lövésből az első még távolabbról érkezett és a combját találta el, a másik kettő viszont közvetlen közelről fúródott a mellébe.

Néhány tanú beszámolója szerint az alpolgármester testén egyéb más sérülés nyomait is felfedezték.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.