Kivégzés Dél-Carolinában

Megölte társát - méreginjekciót kapott

Két év után ismét kivégeztek egy elítéltet Dél-Carolinában; öt hónap alatt Motts volt a tizennegyedik, aki halálbüntetés miatt halt meg az USA-ban.

2011.05.07 14:34MTI

Méreginjekcióval végeztek ki egy 36 éves férfit péntek este Dél-Carolina amerikai szövetségi államban. Cellatársa meggyilkolása miatt ítélték halálra - közölték a helyi büntetés-végrehajtási szervek.

Jeffrey Mottsra 2005-ben kétszeres életfogytig tartó szabadságvesztést szabtak ki, mert 1995-ban megölte nagynénjét és annak férjét. Miután a börtönben fogolytársával is végzett, már a legsúlyosabb büntetésre ítélték.

Dél-Carolinában 2009-ben végeztek ki legutóbb halálra ítéltet. Az idén Motts volt a tizennegyedik ember, akin halálos ítéletet hajtottak végre az Egyesült Államokban.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.