Óriási pánik

Videófelvétel a majdnem végzetes cápatámadásról

A háromszoros bajnokot lelökte deszkájáról a félelmetes állat. Óriási pánik tört ki a parton.

2015.07.20 09:50ma.hu
Forrás: YouTube

Mick Fanning hihetetlen, de sértetlenül úszta meg azt a cápatámadást, ami szombaton, a Jeffreys Bay-i szörfversenyen történt, Dél-Afrikában.

A hirado.hu beszámolója szerint a 38 éves ausztrál sportoló éppen megkezdte volna saját körét, amikor valami lelökte a deszkájáról: "A deszkámon ültem, éppen neki akartam indulni, amikor éreztem, hogy valami beleakad a lábamon lévő kötélbe. Azonnal leszálltam a deszkáról, kapálóztam és ordítottam. Láttam az uszonyát. Aztán már csak a fogakat vártam. Végül jól belerúgtam és elment." -nyilatkozta a Fox Sportsnak a halálra rémült szörfös.

Szerencsére Micknek az ijedtségen kívül nem esett baja, a versenyt kevesebb, mint két órával az eset után lefújták.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.