Horgász a pácban, nem a cápában

Cápa elől menekült a horgász, miután felborította a kenuját

Ben Chancey-nek elég derék cápa akadt a horgára, amikor kenujából horgászott Florida állam partjainál. A horgász nem adta könnyen magát, de végül az életéért úszott, miután a cápa felborította a kenuját.

2015.07.10 08:04ma.hu

Először úgy tűnt, Chancey megbirkózik a feladattal és a bikacápát a kenuhoz húzta. A nagyobb hajón lévő horgásztársai végig figyelték és lelkesen biztatták. Amikor már eléggé behúzta a zsinórt, a cápa feljött a víz felszínére és akkorát csapott az uszonyával, hogy kiszabadította magát. Aztán megint egy jókorát rántott a zsinóron és a horgász elvesztette az egyensúlyát.

A kenuja felborult és szó szerint az életéért úszott a horgásztársai hajójáig. Utána egyből visszaugrott a kenuba, hogy megfogja a cápát. A felvételből nem derül ki, hogy végül sikerült-e a halat a hajó fedélzetére húzni.

Veszélyes

A bikacápa a fehér cápához és a tigriscápához hasonlóan az emberre is veszélyes cápafajokhoz tartozik. Idén Bonita Springs lakóit, (Florida állam) már ijesztgette egy bikacápa, akkor egy apartman komplexum környéki vízben észlelték.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.