Minden mindennel összefügg

A gabonaköröknek közük van a maja világvégéhez?

A gabonaköröket mindig is a földönkívüliekkel (és az unatkozó tinédzserekkel) hozták összefüggésbe, de elképzelhető, hogy a maja világvéghez is közük van.

Nézze meg a képeket! >>> képgaléria

2012.12.14 16:35Konrád - ma.hu

A ködös Albion termőföldjein hét olyan gabonakört is felfedeztek, amikről feltételezhető, hogy E.T. a segítségükkel próbál a jövő héten esedékes világvégére figyelmeztetni. Persze az sem kizárt, hogy csak egy maja-rajongó UFO próbálta elütni az unalmas órákat két emberrablás között.

Ám nem szabad elvetni azt a lehetőséget sem, hogy az ősi civilizáció a földönkívüliek segítségével jelzi az elkerülhetetlen véget. Nézze meg a képgalériánkat, és ismerje meg az egyes gabonakörök jelentését!

Nézze meg a gabonaköröket és a megfejtésüket! >>>


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.