Munkaerő-felvétel kezdődött több cégnél

Csökkent az álláskeresők száma Győrben

Simon Róbert Balázs (Fidesz-KDNP) pénzügyekért felelős alpolgármester az áprilisi statisztikai adatok alapján közölte: hetedével csökkent Győrben az álláskeresők száma.

2011.05.09 12:43MTI

Az elmúlt hónapban 7.663, míg egy évvel korábban 8.867 volt a regisztrált álláskeresők aránya a megyeszékhelyen és vonzáskörzetében, ami azt jelenti, hogy arányuk 8,7-ről 7,3 százalékra csökkent.
   
Hozzátette: februárban, márciusban és áprilisban egy cég sem jelentett be csoportos létszámcsökkentést, eközben a győri ipari park cégeinél jelentős munkaerő-felvétel indult, részben az elnyert állami támogatásoknak köszönhetően megvalósuló fejlesztések révén.
   
Győr gazdasága folyamatosan erősödik, amelyet jól jelez a befektetői tőke bizalma, a munkahelyteremtő beruházások növekedése, és a munkanélküliek számának csökkenése - mondta a politikus.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.