A beadási határidő november 20

A kormány kétszázmillió forintot költ az egyablakos ügyintézésre

Nettó kétszázmillió forint becsült költséggel szeretné a Miniszterelnöki Hivatal az elektronikus egyablakos ügyintézéssel foglalkozókat kiképeztetni - a nyílt közbeszerzési felhívás a legutóbbi Közbeszerzési Értesítőben jelent meg.

2009.10.12 08:21MTI

Az unió belső piaci szolgáltatásokról szóló, 2006/123/EK vonatkozó irányelvének átültetése a közbeszerzés célja. A teljesítésre váró feladat az elektronikus egyablakos ügyintézéshez csatlakozó szervek felkészítéséhez kapcsolódó oktatási, folyamatszabályozási és tesztelési feladatok ellátása. A munkával jövő év november végére kell elkészülni.

Az ajánlattevőnek rendelkeznie kell az előző 3 évben (2006-2007-2008-ban) befejezett legalább három, minimum egyenként nettó 100 millió forint értékű rendszertervezési, rendszerfejlesztési, vagy rendszer-bevezetés támogatási referenciával. Emellett be kell még mutatni legalább 3 darab, minimum egyenként nettó 50 millió forint értékű elektronikus közigazgatási rendszerfejlesztési, vagy rendszer-bevezetési referenciát, továbbá legalább három, minimum nettó 10 millió forint értékű, informatikai szolgáltatásmenedzsment rendszer megtervezésére, bevezetésére, vagy projektvezetésére irányuló referenciát.

Az elvégzésre váró munka becsült ellenértéke nettó 200 millió forint. Az ajánlatok beadási határideje ez év november 20. Az összességében legelőnyösebb ajánlat lesz a nyertes, de döntően az ár esik latba az értékelésnél. Az eredményhirdetés tervezett időpontja december 3., míg a szerződéskötés tervezett időpontja december 23.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.