Főtáv

Vasárnap indul a fűtési időszak

A fűtési időszak szeptember 15-től május 15-ig tart.

2019.09.13 13:07MTI

Megkezdődik a fűtési időszak szeptember 15-én, vasárnap - közölte a Főtáv pénteken az MTI-vel.

A közlemény szerint vasárnapra a szolgáltatói berendezéseket fűtésre alkalmas állapotba helyezik a mintegy 240 ezer fővárosi lakossági és a csaknem 7 ezer üzleti fogyasztó számára.

Hozzátették, valamennyi épületben a felhasználók által a távhőszolgáltatóval kötött üzemviteli megállapodásnak, vagy eseti megrendelésnek megfelelően kapcsolják készenléti állapotba a fűtést, és kezdődik meg a külső hőmérséklet függvényében a fűtésszolgáltatás.

Felhívták a figyelmet, hogy az üzemviteli megállapodásban foglaltaktól eltérő eseti rendelkezéssel történő fűtés indítása, leállítása szeptember 15.-október 14., valamint április 15.-május 14. közötti időszakban kizárólag egy alkalommal díjmentes. Minden további, illetve egyéb időszakban igényelt "eseti rendelkezés" térítésköteles.

Az eseti rendelkezés nyomtatvány megtalálható a szolgáltató honlapján - fűzték hozzá.

Jelezték azt is, hogy a fűtési időszak szeptember 15-től május 15-ig tart.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.