Augusztus 20.

Kábelhiba miatt több ezer háztartásban szünetelt az áramszolgáltatás Zalaegerszegen

Főként belvárosi területeket érintett pont a nemzeti ünnepen.

2019.08.21 04:30MTI

Kábelhiba miatt több ezer háztartásban szünetelt az áramszolgáltatás Zalaegerszegen - közölte a társaság szóvivője kedden az MTI érdeklődésére.

Varga Ivett elmondta: nem sokkal este hét óra után, egy földkábel meghibásodása miatt Zalaegerszegen - elsősorban a belvárosi területeken - közel nyolcezer fogyasztónál szűnt meg az áramszolgáltatás. A hiba behatárolását az áramszolgáltató szakemberei azonnal megkezdték.

A folyamatos visszakapcsolásoknak köszönhetően este fél kilenckor már csak 2100 fogyasztót érintett az áramkimaradás, a maradék hiba elhárítása is rövid időn belül megtörtént - közölte a szóvivő.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.