Beruházás

Félmilliárdos épület-energetikai fejlesztés Rákosmentén

Több mint félmilliárd forintos energetikai korszerűsítéssel fejleszti Budapest XVIII. kerülete két gimnázium és egy szakrendelő épületét.

2015.08.14 17:45MTI

A kerület a Balassi Bálint Nyolcévfolyamos Gimnázium, a Kőrösi Csoma Sándor Általános Iskola és Gimnázium valamint a Bajcsy-Zsilinszky Kórház és Rendelőintézet Ferihegyi úti Szakrendelő épület-energetikai fejlesztését kezdte meg.

Az 530 millió forintos beruházáshoz uniós forrásokra is pályáztak, várják az értesítést, de a munkák mindhárom helyszínen megkezdődtek, a beruházási költségek fedezete rendelkezésre áll. Így akkor is megvalósítják a beruházást, ha a pályázatok nem nyernek.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.