A legkorszerűbb megoldások

Épületenergetikai központ alapkövét tették le Debrecenben

Letették az alapkövét csütörtökön a Debreceni Egyetem (DE) új épületenergetikai oktató- és kutatóközpontjának, ahol elsősorban a műszaki kar hallgatói ismerkedhetnek a legkorszerűbb energetikai megoldásokkal.

2012.09.27 10:23MTI

A 300 négyzetméteres épület 2013 májusára készül el 150 millió forintból, amelyhez EU-támogatást vesz igénybe az intézmény. Gaál István, a DE Tudományegyetemi Karok centrumának elnöke kifejtette: az új központban a hallgatók légtechnikai, szigeteléstechnikai, napkollektoros eljárásokkal és a legkorszerűbb energiatakarékos fűtéstechnikákkal ismerkedhetnek.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.