Egyetértés volt a pártok között

Gyurcsány és Simor elégedett a megbeszélés eredményével

Gyurcsány Ferenc és Simor András is elégedett a parlamenti pártok frakcióvezetőivel történt egyeztetésen elhangzottakkal. Ez derült ki a kormányfő és a jegybankelnök közös sajtótájékoztatóján a csütörtöki megbeszélés után.

2008.10.10 19:16MTI

Gyurcsány Ferenc úgy értékelte, a résztvevők a kormány által javasoltakkal, az iránnyal, a szándékkal alapvetően egyetértettek, ebben nyitottak voltak. "A találkozót, annak hangnemét, irányát sikeresnek gondolom. Ilyenfajta közös fellépéssel, nemzeti összefogással megmutathatjuk, hogy nem hagyjuk magunkat" - jelentette ki. 

Simor András azt mondta: nagy megelégedéssel állt fel az asztaltól, mert úgy érzi, valami elkezdődött az országban. Megjegyezte ugyanakkor, bankárként az a dolga, hogy szkeptikus legyen a tekintetben, kitart-e ez az egyetértés a pártok között a részletek megbeszéléséig. Hozzátette: ha megvalósulnak a javaslatok, amelyekben elvben megállapodtak a pártok, akkor azt lehet mondani, hogy az ország más útra lépett.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.