Karrier

Lánczi Tamás lesz Habony Árpád új cégének egyik ügyvezetője

Az amerikai és magyar szakemberekből álló cég fő profilja a politikai tanácsadás lesz, az alapítók a világ számos országából számítanak megrendelésekre.

2015.05.14 14:10MTI

Lánczi Tamás, a Századvég vezető elemzője lesz a Nagy-Britanniában alapított Danube Business Consulting Ltd. politikai tanácsadócég ügyvezetője a napigazdaság.hu információi szerint, a céget Arthur J. Finkelstein amerikai kampányguru és Habony Árpád alapította.

A napigazdasag.hu csütörtöki cikke szerint az új ügyvezető megtiszteltetésnek tartja, hogy együtt dolgozhat Arthur J. Finkelsteinnel, a politikai tanácsadó szakma egyik kiemelt szereplőjével.

Habony Árpád és Arthur J. Finkelstein is megerősítette a hírt.

Az amerikai és magyar szakemberekből álló cég fő profilja a politikai tanácsadás lesz, az alapítók a világ számos országából számítanak megrendelésekre - írta a portál.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.