Téma: a fenntartható gazdasági fejlődés

Megkezdődött a Fiatal Vállalkozók Hete

Megkezdődött a Fiatal Vállalkozók Hete Budapesten és hét vidéki nagyvárosban, az ingyenesen látogatható fórum központi témája az idén a fenntartható gazdasági fejlődés.

2014.11.17 17:25MTI
freedigitalphotos.net/adamr

A rendezvényt szervező Fiatal Vállalakozók Országos Szövetsége (Fivosz) közleménye szerint az idén Budapesten kívül Debrecenben, Győrött, Miskolcon, Pécsett, Szegeden, Székesfehérváron és Szekszárdon foglalkoznak a hét keretében a gazdasági utánpótlásnevelés központi kérdéseivel, mint a vállalkozásösztönzés, mentorálás, továbbképzés, önfoglalkoztatás vagy a munkanélküli fiatalok számának csökkentése.

A Magyarországon és világszerte 155 országban megrendezésre kerülő programsorozat azokat a 18-40 év közötti fiatalokat szólítja meg, akik tudásukat és tehetségüket vállalkozás keretében szeretnék kamatoztatni - olvasható a közleményben.

Az előadások, prezentációk, kerekasztal-beszélgetések és workshopok során első kézből kapott, máshol nem hozzáférhető információhoz juthatnak a résztvevők a tájékoztatás szerint. Ezen a héten bárki megtalálhatja mentorát is, aki segíthet a kezdeti buktatók elkerülésében - írja a Fivosz.

A várható eseményekről, előadásokról és az előadókról részletesebben a www.fiatalvallalkozokhete.hu internetes oldalon olvashatnak az érdeklődők.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.