Kulcsfontosságú

Hétfőn indul a Fiatal Vállalkozók Hete

A gazdasági utánpótlás-nevelés kulcsfontosságú programsorozatát, a Fiatal Vállalkozók Hetét november 17. és 21. között rendezik meg Magyarországon a Global Entrepreneurship Week világméretű összefogás keretében 152 ország részvételével.

2014.11.15 22:30MTI

A Fiatal Vállalkozók Országos Szövetsége (Fivosz) tájékoztatása szerint Budapesten és hét vidéki nagyvárosban - Debrecenben, Győrben, Miskolcon, Pécsett, Szegeden, Székesfehérváron, Szekszárdon - összesen csaknem 50 program várja a fiatalokat.

A hét záró eseményén, november 22-én adják át az Országos Fiatal Vállalkozói Díjat, a kitüntető címre 2014. november 16-áig várják a jelöléseket.

Az országos eseménysorozat mindenki számára ingyenesen látogatható, ám regisztrációhoz kötött, amire a www.fiatalvallalkozokhete.hu weboldalon van lehetőség.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.