3 mobilszolgáltató kezdi árusítani

Október 31-től kapható itthon az iPhone 6

A három nagy magyarországi mobilszolgáltató október 31-én kezdi árusítani az Apple iPhone 6 és iPhone 6 Plus okostelefonjait.

2014.10.14 15:57MTI

A Telekom azt közölte, hogy október 31-én, pénteken 0 óra 01 perckor kezdi meg a legújabb iPhone modellek értékesítését, előrendelésre pedig október 24-én 0 óra 01 perctől lesz lehetőség a társaság honlapján.

A Telenornál szintén október 24-étől lehet leadni az előrendeléseket, az újdonsággal kapcsolatos értesítésekre azonban már keddtől regisztrálhatnak az érdeklődők.

A Vodafone honlapján szintén lehet már regisztrálni, azt azonban még nem közölte a társaság, hogy mikortól lehet majd előrendelést leadni. Az amerikai Apple cég hétfőn közölte, hogy október végéig 36 új országban és régióban lesz elérhető az iPhone 6, 2014 végére pedig már 115 országban lesz kapható.

Az Apple az idén szeptember elején mutatta be az új okostelefonjait, és szeptember 19-én kezdték értékesíteni az Egyesült Államokban és további kilenc országban.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.