Változások

Lezárult a TV2 Csoport felvásárlást követő átalakítása

A TV2 Kft. ügyvezető igazgatói Yvonne Dederick és Simon Zsolt. Stratégiai- és általános működési kérdésekben közösen járnak el, az új céget együttesen jegyzik.

2014.07.02 12:51MTI
freedigitalphotos.net/Ambro

Lezárult a TV2 Csoport felvásárlást követő belső átstrukturálása - tájékoztatott a médiavállalkozás szerdán.

Közleményük szerint a cégbíróság június 30-án bejegyezte az MTM-SBS Zrt., a TV-CEE1 Kft., az MTM-TV2 Kft. és az MTM Produkció Kft. beolvadását a TV-HU1 Korlátolt Felelősségű Társaságba, amely a beolvadó cégek általános és egyetlen jogutódja.

A társaság a jövőben "TV2 Média Csoport Korlátolt Felelősségű Társaság" vagy "TV2 Kft." néven folytatja a tevékenységét. A tájékoztatás szerint ezzel a folyamattal egy sokkal egyszerűbb, hatékonyabb és átláthatóbb vállalat jött létre.

A TV2 Kft. ügyvezető igazgatói Yvonne Dederick és Simon Zsolt. Stratégiai- és általános működési kérdésekben közösen járnak el, az új céget együttesen jegyzik.

Simon Zsolt a kereskedelmi-, marketing és programing területeket, míg Yvonne Dederick a vállalat gazdasági-, HR-, műszaki, tartalom gyártás, - és new business területeit irányítja, kiegészítve a nemzetközi kapcsolatokkal.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.