Trafik-gate

Az NFM kiadja a dohánykoncessziós pályázatokat értékelő bizottsági tagok nevét

A tárca az elsőfokú ítéletnek megfelelően kiadja a 2013. május 23-ig benyújtott és elbírált értékelő lapokat és a települési értékelési jegyzőkönyveket is.

2014.06.25 06:18MTI
Fotó: freedigitalphotos.net/noppasinw

A Nemzeti Fejlesztési Minisztérium (NFM) kiadja a dohánykoncessziós pályázati értékelő lapokat és a bíráló bizottság tagjainak nevét - közölte a szaktárca kedden az MTI-vel. Mint írták, a Fővárosi Ítélőtábla által jogerősen helybenhagyott elsőfokú ítélet alapján a minisztérium az előírt határidőn belül, keddig postán küldött levelében tájékoztatta a felperest a dohánykoncessziós pályázatok elbírálásában 2013. május 13-ig részt vevő, valamennyi bíráló bizottsági tag nevéről.

Közlésük szerint a bíráló bizottságban a minisztériumokat Bagoly Andrea, Bitay Márton, Czipa Balázs, Gulyás Andrea, Hernádi Ádám, Kohut Balázs, László András, Lenner Áron Márk, Mészáros Karina, Mihalovics Péter, Orbán Krisztina és Pindroch Szilárd képviselte. Ők díjazás nélkül látták el feladatukat, munkaidejükön kívül - áll a közleményben. A tárca az elsőfokú ítéletnek megfelelően kiadja a 2013. május 23-ig benyújtott és elbírált értékelő lapokat és a települési értékelési jegyzőkönyveket is.

Jelezték, a minisztérium megkezdte a mintegy 15 ezer darab pályázathoz kapcsolódó dokumentumok másolásához szükséges munka előkészítését, de a határidő meghosszabbítását kéri a bíróságtól az iratok mennyisége miatt. A fénymásolás költsége a minisztérium becslése szerint elérheti a 25 millió forintot. A pert a Demokratikus Koalíció (DK) indította az NFM ellen.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.