Hozzák nyilvánosságra a bírálólapokat!

A DK régi-új célpontot talált: a trafikpályázatokat

A DK korábban szót emelt azért, mert a minisztériumból "eltüntették" a pályázatokat.

2014.05.28 13:58MTI

A Demokratikus Koalíció (DK) azt követeli, hogy a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium hozza nyilvánosságra a trafikpályázatok bírálólapjait és a bírálóbizottság névsorát - mondta el Varju László, a DK pártigazgatója szerdán az MTI-nek.

Emlékeztetett: a DK korábban szót emelt azért, mert a minisztériumból "eltüntették" a pályázatokat. Ezt követően kérték azt, hogy legalább a bírálati lapokat és a bírálóbizottság névsorát hozzák nyilvánosságra. Miután a tárca nem tette közzé az adatokat, Molnár Csaba, a DK ügyvezető alelnöke pert indított az ügyben, amelyet előbb a Fővárosi Törvényszéken, aztán a Fővárosi Ítélőtáblán is megnyertek - emelte ki Varju László.

Miután a minisztérium a mai napig ennek nem tett eleget a bíróság ítéletének, a DK attól tart, hogy az adatok az átadás-átvétel során elvesznek, ezért követeli, hogy az adatokat adják ki számukra - mondta.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.