Sztrájkolnak az olasz benzinkutasok

Könnyen szomjan halhatnak az autók Itáliában

Az olasz városokban kedd este zárták be a benzinkutakat. A sztrájkhoz csatlakozó állomások csütörtök reggel héttől nyitnak újra.

2014.06.17 20:26MTI

Csütörtök reggelig tart az olasz városokban a benzinkutasok sztrájkja. A munkabeszüntetés az üzemanyagárak emelése ellen szól.

Az olasz városokban kedd este zárták be a benzinkutakat. A sztrájkhoz csatlakozó állomások csütörtök reggel héttől nyitnak újra.

Az itáliai autósztrádákon kedd este tíz órától kezdődik huszonnégy órás sztrájk.

Az olaszországi benzinkutasok szakszervezetei azt követően hirdették meg a sztrájkot, hogy nem sikerült megállapodni a kőolaj forgalmazókkal az üzemanyag kereskedelmi árát illetően. Az olasz benzinkutasok elfogadhatatlannak tartják, hogy az általuk üzemeltetett kutaknál forgalmazott üzemanyag ára folyamatosan emelkedik, miközben a logó nélküli kutaknál és a nagy kereskedelmi központoknál nyitott állomásokon az árak stabilak.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.