Bezár a bolt

Csődvédelmet kért a Gulliver játékáruház

A cég számlavezető bankja még múlt héten mondta fel a szerződést és inkasszózott. A cég 27 boltja (a Bambini bolthálózat üzleteivel együtt) szombaton zárt be, a webáruház már péntek este leállt.

2013.12.23 15:34ma.hu
MTI

A dolgozókat ma délelőtt tájékoztatták a részletekről: a boltok nem nyitnak ki, de azért a cégvezetés megpróbálja helyreállítani a működést. Ez mondjuk azért érdekes, mert zárva tartó boltokkal elég nehéz lesz bármit is rendbetenni - írta az Index.

Az alkalmazottak a decemberi fizetésüket még rendesen megkapták, sőt, most fizetéselőleget is fizettek nekik januárra, készpénzben. A vezetés technikai okokkal indokolta a leállást, és minden dolgozóját arra kérte, hogy részletesebb tájékoztatásért hétfőn menjen be a munkahelyére. Ez az üzenet fogad mindenkit az üzlet honlapján is.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.