Jövő nyári menetrend

Varsóba is repül majd a Germanwings

A Germanwings hétköznaponként 14:35 órakor indítja járatát Köln/Bonnból Varsóba, vasárnaponként pedig kora este indulhatnak az utasok a lengyel fővárosba 17:35 órai kezdettel.

2013.11.25 11:36ma.hu

A jövő évi nyári menetrendben a Germanwings legnagyobb, köln/bonni bázisrepülőterét újabb európai nagyvárossal köti össze: a légitársaság 2014. március 30-tól heti hat alkalommal közlekedtet majd járatokat Varsóba. Ennek köszönhetően az utasok kedvező áron és kényelmesen juthatnak el a Rajnától a Visztuláig. A Germanwings hétköznaponként 14:35 órakor indítja járatát Köln/Bonnból Varsóba, vasárnaponként pedig kora este indulhatnak az utasok a lengyel fővárosba 17:35 órai kezdettel.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.