Üzemi baleset

Robbanás, 30 métert repült felfelé a savas tartály

Egy savas tartály robbant fel és repült hozzávetőlegesen 30 métert, majd a földön csattant a hatalmas fémdoboz. Ketten kórházban. KÉPEK!

Nézze meg a képeket! >>> képgaléria

2013.11.24 09:24ma.hu

Hatalmas robbanás rázott meg egy foszfátüzemet. Két Mosaic-alkalmazott sérült meg a vállalat Riverview-i üzemében bekövetkezett balesetben.

A helyszínt biztosító Hillsborough-i megyei tűzoltóság tájékoztatása szerint egy időszakos karbantartás során történt a detonáció, melynek eredményeként egy üres savas tartály hozzávetőlegesen 30 méterre szállt el, majd visszacsapódott a földre a gyár területén. A robbanást egy hatalmas felhő kísérte.

A két sérültet kórházba szállították, egyikük sem sérült meg életveszélyesen. Az egyik munkás a földön állt, míg a másik a szerkezeten a detonációkor – utóbbi a mellkasán sérült meg súlyosan.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.