300 millió eurós értékben

Együttműködési szándéknyilatkozatot írt alá a Magyar Villamos Művek és a Bank of China

Háromszáz millió euró összértékű, együttműködési szándéknyilatkozatot írt alá az MVM Magyar Villamos Művek Zrt. a Bank of China bankcsoporttal hétfőn a fővárosban.

2013.09.09 17:20MTI

Az együttműködés legfontosabb része egy 3 plusz 1 plusz 1 éves lejárattal rendelkező általános vállalatfinanszírozási célú, 200 millió eurós hitelszerződés.

Szijjártó Péter, a Miniszterelnökség külügyi és külgazdasági államtitkára az ünnepélyes aláírás alkalmából elmondta: a megállapodás komoly gazdaságpolitikai siker, mert az egyik legerősebb magyar vállalat kínai források segítségével tehet újabb lépéseket a regionális megerősödés irányába.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.