175 új munkahely

Stratégiai megállapodást kötött a kormány és a Hewlett-Packard

Stratégiai megállapodást kötött a kormány és a Hewlett-Packard (HP) Magyarország Kft. szerdán Budapesten, ahol azt is bejelentették, hogy az infokommunikációs vállalat 175 új munkahelyet hoz létre Magyarországon.

2013.09.04 11:39MTI
MTI

A megállapodást a kormány részéről Szijjártó Péter külügyi és külgazdasági államtitkár, a HP Magyarország képviseletében pedig Gonda Gábor vezérigazgató írta alá.

Az ünnepségen Szijjártó Péter elmondta: a magyar kormány és a nemzetközi nagyvállalatok stratégiai szövetsége bátor válasz a világgazdasági változások diktálta kihívásokra, a világ legnagyobb IT vállalatának számító HP-val a 30. stratégiai megállapodást kötötték meg.

Az eddigi megállapodások nyomán a nagyvállalatok 3500 új munkahely létrehozását jelentették be, ehhez jön még további 175 a HP-nál. Gonda Gábor kiemelte, hogy a vállalat 23 éve van jelen az országban, és hosszú távra tervez, amihez elengedhetetlen a szoros együttműködés.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.