Köz, beszerzés

Közel egymilliárdért vásárolhat hirdetési felületet az I.M.G. az NFÜ-nek

Az összességében legelőnyösebb ajánlat lett a nyertes.

2013.06.26 15:27MTI

Öt ajánlattevő közül az I.M.G. Inter Media Group Kft. nyerte a Nemzeti Fejlesztési Ügynökség médiavásárlásra és a hozzá kapcsolódó médiaügynökségi feladatok ellátására kiírt nyílt közbeszerzését, amelynek a keretösszege 953 millió forint - az eredmény a szerdai Közbeszerzési Értesítőben jelent meg.

Az összességében legelőnyösebb ajánlat lett a nyertes, legnagyobb súllyal az elérhető kedvezmények százalékos mértéke esett latba az értékeléskor. A televíziós hirdetés árengedménye 3 súlyszámmal, míg a rádiós, az országos és megyei napilapos, valamint az on-line hirdetés árengedménye 2-2 súlyszámmal szerepelt az értékelésnél.

Ajánlatot tett még a Hammer Advertising Kft., az OMD Hungary Kft., a Bell and Partners Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. továbbá a V.M. Komm Kommunikációs Tanácsadó Kft. és a Carat Hungary 21 Media Kft., mint közös ajánlattevők.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.