Áttelepül a cég

Brit burgonyasziromhoz készül Magyarországon ízesítő

Nagy-Britanniában 150 munkahely szűnik meg a Walkers burgonyaszirom termékekhez ízesítőt gyártó üzem bezárása és Magyarországra telepítése miatt.

2013.03.26 12:00MTI

A termékeit "valódi hazai ízekkel" és a csomagoláson a brit nemzeti színekkel reklámozó Walkers számára két ízkombinációt, a paradicsomos rákkoktélt és a tejfölös metélőhagymásat ezentúl Makón állítják elő. 

A burgonyaszirom ízesítőket eddig a svájci Givaudan gyártotta a brit Merseyside megyei Bromborough üzemében, amelyet az idén júniusban bezár. Az üzemből több mint 150 dolgozót bocsátanak el, a többieknek júniusban mondanak fel. 

A Walkers tájékoztatása szerint az ízesítők Magyarországon is brit alapanyagból készülnek majd, Vale of Evesham-i paradicsomból és Dorset-i tejfölből.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.