Sürgető kérdés

Magyar Telekom: ésszerű volna még az idén új frekvencia-tendert kiírni

Ésszerű azt várni, hogy a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság még az idén új frekvenciatendert ír ki a Kúria által megsemmisített eljárás helyett.

2013.02.28 09:21MTI

Thilo Kusch, a Magyar Telekom pénzügyi vezérigazgató-helyettese a Magyar Telekom 2012. évi eredményeiről tartott sajtótájékoztatón úgy fogalmazott: mindenki tudatában van annak, hogy a spektrumkérdés sürgető, és hogy a tender kiírása nem várhat örökké. Mivel az előző eljárás óta ment tovább az idő, ezért ésszerű lehet azt is várni, hogy a hatóság több frekvenciát kínál értékesítésre, mint legutóbb - tette hozzá.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.