800 millió forintos beruházás

Új ipari park Miskolcon

Új ipari parkot alakít ki a miskolci önkormányzat a város déli részében, a 800 millió forintos beruházáshoz az önkormányzat 400 millió forintot nyert.

2013.02.13 14:19MTI

 Kriza Ákos (Fidesz-KDNP) a város polgármestere közölte: miután a város eddigi ipari parkja "betelt", ezért nyitottak újabb területet a Miskolcon beruházók számára.
   
Az önkormányzat tulajdonában lévő, az M30-as autópálya közelében csaknem 63 hektáron kezdődhetnek meg a fejlesztések. A polgármester elmondta: Miskolc további gazdasági fejlődése, újabb munkahelyek létrehozása érdekében kiemelt jelentőségű az újabb ipari park.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.