A Teva újabb üzeme

Orbán: a magyar gyógyszeripar az ország egyik védjegye a világban

A magyar gyógyszeripar túlélte a történelem viharait, és ma is Magyarország egyik legsikeresebb védjegye a világban, a kormány pedig mindent meg fog tenni azért, hogy az ország gyógyszergyártása továbbra a világ élvonalába tartozzon.

2012.10.02 11:45MTI

"A magyar gazdaság is küzd néhány betegséggel, de minden ilyen beruházás, így a Teva újabb üzeme is gyógyírként járul hozzá egy jobban működő magyar gazdasághoz" - fogalmazott a kormányfő.

Hozzátette, a Teva a magyar embereknek is stratégiai partnere, mert ma minden hetedik magyar beteg Teva-gyógyszernek köszönheti gyógyulását.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.