Bare International

Próbavásárlásos minőség-ellenőrzés: Budapesten lesz az európai központ

Budapestre helyezi európai központját a próbavásárlásos minőségellenőrzést végző Bare International, a tervek szerint két éven belül 35-40 munkatárs dolgozik majd a budapesti irodában - közölte Mike Bare, a társaság elnöke csütörtöki budapesti sajtótájékoztatóján.

2012.05.24 12:57MTI

A próbavásárlás megfigyeléses kutatási módszer, a "titkos" próbavásárlók segítségével a megbízó cégek objektív képet kaphatnak munkatársaik szakmai felkészültségéről, hozzáállásáról, lojalitásáról, szolgáltatásaik színvonaláról.

Az Amerikai Egyesült Államokban 1987-ben alapított cég a '90-es évek végén nyitotta első irodáját Európában. A vállalat tavaly választotta Budapestet második irodájának helyszínéül, és az eddigi kedvező tapasztalatok alapján döntöttek úgy, hogy ide helyezik át az európai központot - mondta Mike Bare.

A budapesti irodának jelenleg 13 munkatársa van, innen irányítják 55 ország projektjeit. Körülbelül 3.000 aktív, speciális kiképzett próbavásárlóval dolgoznak együtt.

A próbavásárlást a legkülönbözőbb területeken veszik igénybe, egyebek mellett szállodák, éttermek, benzinkutak, üzletek, bankok. Nem ritka, hogy a konkurencia vizsgálatát kérik a megrendelők.

A közép-kelet európai régióban, így Magyarországon is rendszeresen végeznek próbavásárlásokat multinacionális cégek megbízásából, magyar cég azonban egyelőre nincs a megbízóik között - mondta kérdésre válaszolva a Bare elnöke.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.