Nagyobb hangsúly a forrásokon

Hét bő esztendő vár a kkv-kra?

Az Európai Parlament kisvállalkozói munkacsoportjának keddi ülésén elhangzottakat Herczog Edit az MSZP szakpolitikusa úgy foglalta össze: "Az a kérdés, mennyire tudnak megerősödni a kisvállalkozások a következő hét évben?".

2012.02.07 17:59ma.hu

Az ülést vezető képviselő szerint ugyanis a következő költségvetési ciklusban az uniós támogatási rendszerek hatásfokának javítása, következetesebbé tétele a cél.
 
AZ SME Intergroup keddi ülésén megszólaló szakmai szervezetek elsősorban a válságból való kilábalás érdekében fogalmazták meg javaslataikat, így nemcsak azt emelték ki, hogy a kkv-k az új munkahelyek 85%-át teremtették az elmúlt években, de egyben arra is figyelmeztettek, hogy adófizetőként is jelentősen hozzájárulnak a közösség jólétéhez.
 
Herczog Edit szerint az ülés egyik legfontosabb tanulsága – és ebben mind a szakmai, mind a politikai oldal egyetértett –, hogy a támogatási formák között a jövőben még nagyobb hangsúlyt kell kapniuk a kicsik nemzetközi piacra jutását és nemzetközivé válását segítő forrásoknak.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.