Kinevezte az államfő

Csizmadia Norbert a gazdasági tárca államtitkára

A Nemzetgazdasági Minisztérium államtitkárává nevezte ki Csizmadia Norbertet január 10-i hatállyal Schmitt Pál köztársasági elnök, a kormányfő javaslatára.

2012.01.12 18:20MTI

A szakember eddig a tárca gazdaságtervezésért felelős helyettes államtitkáraként dolgozott.
   
Az államfői határozat a csütörtöki Magyar Közlönyben jelent meg, azzal együtt, amelyben Orbán Viktor miniszterelnök az új megbízatására tekintettel felmenti Csizmadia Norbertet a helyettes államtitkári tisztségből.
   
Csizmadia Norbert 2010 júniusától a miniszteri kabinet stratégiai műhelyét vezette a Nemzetgazdasági Minisztériumban. Tavaly szeptemberben nevezték ki a tervezéskoordinációért felelős államtitkárság helyettes államtitkárává, most ebből a tisztségéből lép előre.
   
Az államtitkár a kormányzati honlapon elérhető életrajza szerint 2005 őszén az Orbán Viktor kezdeményezésére induló gazdasági konzultáció titkára volt. A gazdasági konzultációt Matolcsy György mostani nemzetgazdasági miniszter vezette, szóvivője pedig a jelenleg a tárca parlamenti és gazdaságstratégiáért felelős államtitkárságát irányító Cséfalvay Zoltán volt.
   
Csizmadia Norbert ezután 2007 és 2010 között városfejlesztő geográfusként vett részt a belvárosi Főutca-projekt szakmai előkészítésében.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.