Felejteni kell az adóreformot

Amiben Orbán és Gyurcsány egyetért...

Egy valamiben egyetért Orbán Viktor a miniszterelnökkel, szerinte is el kell felejteni az adóreformot, amíg nincs stabil többsége a kormánynak a parlamentben.

2008.04.15 09:00InfoRádió

A Fidesz elnöke szerint azonban nemcsak az adószabályok változtatása, hanem minden más, javító szándékú kezdeményezés is elakadhat a kisebbségi kormányzás miatt - tudósít az InfoRádió. Kínlódás és vergődés várható a kisebbségi kormányzástól - nyilatkozta Orbán Viktor, a Fidesz elnöke az InfoRádiónak annak kapcsán, hogy az MSZP és az SZDSZ koalíciós vitája után ez a kormányzati forma látszik a legvalószínűbb megoldásnak.

A volt miniszterelnök úgy fogalmazott, hogy Magyarországon megszűnt a kormányzati stabilitás, az ország a kisebbségi kormányzás felé sodródik, ami a politikusok és az üzletemberek többsége szerint sem kecsegtet sok jóval. A választók jó része tart a kisebbségi kormányzástól, hiszen ennek nincsenek hagyományai és perspektívái sem a magyar politikai rendszerben - tette hozzá.

A kisebbségi kormány piti alkukatot jelent majd, amelyek nem teszik lehetővé, hogy a szükséges változtatásokat meglépje a kormány. Nemcsak az adóreformot, hanem minden jobbító szándékú kezdeményezést is el kell felejteni - mondta a politikus.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.