Egységárak alapján gazdálkodhat a konzorcium

Százmilliókat "nyúlhatnak le" a graffitisek Budapesten

A Fővárosi Közterület-fenntartó Zrt. indított hirdetményes, tárgyalás nélküli közbeszerzést a graffitik és a vadplakátok eltávolítására, a nyertes konzorcium 200 millió forint keretösszegből gazdálkodhat, a megajánlott egységárak alapján.

2011.09.11 08:11MTI

Az egyedüli ajánlattevő konzorcium tagjai: Ifotech Clean Kft., Tensid Deutschland GmbH., Tiszta Város Kft., és a Comfort Invest Team Kft.
   
A tisztítás mellett feladat még a monitoring és diszpécser szolgálat működtetése, valamint az újra keletkező vadplakátok és graffitik eltávolítása.
    
A vadplakátok eltávolításának havi egységára van, amely 2,5 millió forint. A monitoring és a diszpécserszolgálat ellenértéke havonta 500 ezer forint. A felfedezéstől számított 5 napon belül távolítja el a vadplakátokat és graffitiket a konzorcium.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.