Birtokvédelmi eljárás folyik a Mammutban

Éheztetik a budapesti kávézó személyzetét?

Birtokvédelmi eljárást kezdett a II. kerület a Mammut bevásárlóközpont egyik kávézójának ügyében csütörtökön.

2011.09.08 12:01MTI

A vendéglátó-ipari egység, a bérlő és az üzletház jogvitája miatt, zárva van. A Mammut biztonsági őrei nem engednek be senkit a kordonokkal körbezárt üzletbe; a vizet és az áramot lekapcsolták. A kávézó két munkatársa a mostoha körülmények ellenére már két hete nem hajlandó kijönni a helyiségből, mert így akarja "megóvni" a berendezést, az értékeket.
   
A II. kerületi önkormányzat sajtóreferense elmondta, hogy az ipari és kereskedelmi csoport szakemberei reggel óta a helyszínen vannak. Balaton Balázs közölte: mivel egyedi hatósági ügyről van szó, nem adhat bővebb tájékoztatást.
   
Menyhért Mészáros László, a Promenád kávézó bérlőinek sajtótanácsadója csütörtöki tájékoztatóján úgy vélekedett: a Mammut vezetősége túlment az emberiesség határán, mert nem engedi meg, hogy étel és italt adjanak be az embereknek. Az üzletház vezetése egyelőre nem kívánt nyilatkozni az ügyben.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.