Még kedvezményt is kapott

Légireklám a Wall Street felett: "Ki kéne benneteket rúgni!"

Washingtonon akarta áthúzatni beszólását, de mivel ott nem repülhet gép, a bankárnőnek a Wall Street is megtette.

2011.08.11 14:22ma.hu

Mindenkinek elege van a világválságból, az amerikaiaknak most még a leminősítésből is. Egy Missouriban élő bankárnőnél ez úgy kiverte a biztosítékot, hogy dühe igen látványosra sikeredett.

Lucy Nobbe szinte belebetegedett az Egyesült Államok adósságpolitikájába, ezért a new yorki flysigns.com céghez fordult segítségét. Az 51 éves bankárnő kérése egész meglepő volt, tartott is attól, hogy visszautasítják szokatlan megbízását, miszerint Manhattan városa felett az alábbi szöveget húzza el egy gép: „Köszönet a leminősítésért! - Ki kéne benneteket rúgni!”

A nő KSDK News-nak elmondta, mennyire dühös országának politikusaira, amit az adósságplafon kapcsán műveltek, ezt úgy döntött egyik vasárnap reggelen, hogy tennie kell valamit.

"Hihetetlen számomra, hogy ilyen ostobán és felelőtlenül lehet cselekedni. Ezért valami olyat szerettem volna tenni, ami nem kerül egymillió dollárba, de legalább valaki figyel rám és meghallgat." Aztán mikor bekopogtatott a flysigns.com-hoz, nem csak készségesek voltak vele, de még kedvezményt is kapott.

A hölgy vallja, hogy általában nem ad hangot politikai nézeteinek, de meg akarta mutatni 11 és 15 éves lányainak, hogy vannak helyzetek, amikor cselekedni kell.

Mint kiderült, Nobbe a washingtoni városvezetés orra alá akarta dörgölni üzenetét, de légi jármű a terület felett nem közlekedhet, így kénytelen volt beérni a manhattani Wall Streettel.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.