MNM

Negyedszer is Tudomány és Tehetségek Kertje

A TIT Kossuth Klub Egyesület az idei évben is várja kutatóintézetek, felsőoktatási intézmények, kutatás-fejlesztési és innovációs tevékenységet folytató nagyvállalatok, start-up vállalkozások, civil és szakmai szervezetek jelentkezését.

2014.08.05 03:30ma.hu

Immáron negyedik alkalommal rendezik meg Magyarország egyik legnépszerűbb, több ezres közönséget vonzó tudománynépszerűsítő szabadtéri rendezvényét, a „Tudományok és Tehetségek Kertjét”.

A fesztivál kiemelt célja a kultúra, a természettudományok, a kutatás-fejlesztés és innováció, a művészetek, a sport, a start-up vállalkozói szektor és a kapcsolódó társterületek népszerűsítése az érdeklődők körében.

Az idei évben is rengeteg izgalmas és interaktív bemutatót, természettudományos versenyt és szakmai előadásokat, fizikai és kémiai kísérleteket tekinthetnek meg a helyszínre látogatók.

A fesztivál vendégei találkozhatnak hazánk legtehetségesebb fiataljaival a sport, a kultúra, a gazdaság és a kutatás-fejlesztés területéről. Az egy napos rendezvényt igényes zenei csemegét nyújtó esti koncert zárja.

Rendezvény időpontja: 2014. szeptember 19. (10:00-22:00)
Rendezvény helyszíne: Magyar Nemzeti Múzeum Kertje (1088 Budapest, Múzeum krt. 14-16.)
Kiállítóknak jelentkezési határidő: 2014. augusztus 15.

A programok részletes tájékoztatója és a jelentkezési lap innen tölthető le.

A Magyar Nemzeti Múzeum Kertjében a kiállítókon túl számos magyar tehetséges, nemzetközi szinten is sikeres fiatal példakép mondja el személyes történetét a kilátogatóknak, bemutatva, hogy kellő kitartással, szorgalommal és céltudatossággal már fiatalon is jelentős tudományos eredmények érhetők el, mellyel nagyban fokozható hazánk szellemi, gazdasági és kulturális versenyképessége.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.