Óriáskrokodilokon kívül mi él még New Yorkban?

KÉPEK: hátborzongató tetemet sodort partra a folyó - Videó!

Denise Ginley New yorki fényképész hátborzongató lény holttestére bukkant az East River partján, a Brooklyn híd alatt.

Nézze meg a képeket, ha bírja a gyomra! >>> képgaléria

2012.07.27 12:39ma.hu

“Először azt hittem, valaki egy kutyát dobott a folyóba a hídról, de ahogy közelebb mentem, láttam, hogy egyáltalán nem kutyaszerű” - mondta el Ginley. Az első sokk után a nő összeszedve bátorságát közelebb ment, hogy lefotózza a szörnyeteget.

A lénynek Ginley szerint szürkés bőre volt, itt-ott kék, zöld illetve vörös foltokkal, a pofája pedig leginkább egy mosómedvére emlékeztetett. Ahogy a hírek elterjedtek a partra vetett horrorról, a helyi hatóságok igyekeztek mindenkit megnyugtatni, hogy csak egy “kidobott főtt sertésről” van szó. 

De akik saját szemükkel látták a rémet, szkeptikusak. “Ha valaki előkészített egy disznót, miért nem ette meg? Egyáltalán ki főz meg egy egész disznót és dobja utána a folyóba?” - teszi fel a kérdést Ginley.

Az amerikai portálokon azonnal keringeni kezdett a történet a New yorki ismeretlen szörnyről, ami a hatóságok állításával ellentétben egyáltalán nem olyan, mint egy röfi. A fej, a lábak és a farok alapján a kételkedők egyértelműen elutasítják azt az elképzelést, hogy egy szerencsétlenül járt malacot sodort partra a folyó.

Perdöntőnek tartják azt a tényt is, hogy a lénynek nem patái vannak, hanem jól kivehető öt ujjal rendelkezik. A szokatlan méretű rágcsálótól a félig ember félig vérfarkas lényen át a találgatók rengeteg lehetőséget felsoroltak.

Nézze meg a képeket, jól láthatóak a "kezek" - Fotó: Denise Ginley


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.