Képgaléria!

Bolygónk titkai: Google Earth-fotók, amiket sosem láthatnánk

Az iraki vérvörös tótól kezdve a szellemarcokat idéző kanadai sziklaformációkon át, számos fantasztikus kép tárul a szemünk elé. Kattintson!

Nézze meg a bámulatos képeket! >>> képgaléria

2012.03.25 15:22ma.hu

A rejtélyes vörös tó Irakban, vagy a szellemarcokat formáló sziklák Kanadában – a Stratocam webprojekt számos lenyűgöző műholdképet tett közzé Földünkről, bemutatva a legkülönösebb vagy éppen a leggyönyörűbb titkait bolygónknak.

Az egykori Google és Dreamworks alkalmazott, Paul Rademacher atyáskodik a Stratocam felett, mely lehetőséget ad, hogy mindenki szavazzon a neki tetsző legjobb képre, vagy éppen elkészítse saját légi felvételét a Google Earth segítségével.

Kellemes nézelődést! >>>

Repülőgép múzeum Arizónában (USA) KATT a képre >>>


Palmanova az Isonzo-fronton harcoló olasz haderő fontos ellátó támaszpontja volt - jól látni csillagszerű alakját


Kamcsatka aktív vulkánjai - KATT a képre!


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.