...persze medve is lehet

Élő mammutot "lőtt" egy orosz mérnök?

Szenzáció vagy sima átverés? Állítólag élő mamutot láttak Szibériában!

2012.02.11 13:16ma.hu

Mint ahogy azt a The Sun brit bulvárlap megírta: érdekes felvételek láttak napvilágot nem olyan rég. Egy orosz mérnök a Szibériához tartozó Csukcs-félszigeten lőtte a videót, amelyen egy különös, gyapjas lény mozog a folyóban. Az állat ugyan láthatóan kisebb, mint egy elefánt, a különös rejtélyek rajongói azonnal mamutként azonosították.

A Sun egy paranormális ügyekben jártas írót is megszólaltatott az eset kapcsán. Michael Cohen szerint elképzelhető, hogy a civilizálatlan, elzárt részen, mint a bizonyos Szibéria földterület, fennmaradhatott egy nagyobb populáció a mamutokból.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.