Látott ön már űrprogramot közelről?

Elképesztő képek - amelyeket sosem látnánk!

Sajnos, nem a titokzatos 51-es körzetről van exkluzív képsorozatunk, de legalább annyira bámulatos fotókat szedtünk össze - témájában mindenképp.

Nézze meg a képgalériánkat! >>> képgaléria

2011.09.17 23:01ma.hu

Valljuk be, nem sokat járunk űrkutató bázison, hétköznapi ember ilyen helyre aligha teheti be a lábát. Ellenben Vincent Fournier-vel, aki tíz évet töltött azzal, hogy elkapja az űrprogramok mechanikus ürességét szerte a világon. Járt Oroszországban, Kínában, Afrikában és természetesen az Egyesült Államokban, továbbá minden arra érdemes helyen - megörökítve a meglepő, vagy gyakran különös technológiát.

KATT a képre!

Képgalériánkban ebből látható számos kép, illetve egy dokumentumfilm, mely Vincentet követi a floridai Kennedy Űrközpontban, ahol elmondja, miért tette azt, amit tett.

Picture Perfect: Vincent Fournier from Incase on Vimeo.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.